Съгледвачи на Олимпиакос отново ще следят изявите на крилото на ЦСКА Кирил Десподов в днешния мач-реванш за Купата на България срещу Левски, съобщиха гръцките медии.

Левски и ЦСКА в отчаяна битка да спасят сезона си

Представители на гръцкия гранд ще бъдат на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" тази вечер и ще гледат под лупа представянето на Десподов, който се завърна в групата на ЦСКА след лечение на контузия.

Олимпиакос следи Десподов от зимата и до момента впечатленията са повече от отлични, пишат в Гърция. 

Иначе участието на футболиста в днешния двубой бе под въпрос. Първоначалните новини бяха, че той може да не успее да се възстанови до края на сезона, след контузията, която получи в мача срещу Лудогорец от първенството, завършил 3:2 в полза на "орлите".

Сектор "Г" надъха ЦСКА, Стамен Белчев обяви групата

Левски и ЦСКА се изправят в рещаваш сблъсък, който ще определи участника на финала за Купата на България. Първият двубой завърши при резултат 2:0 за "сините". Не пропускайте двубоя тази вечер от 18:30 часа пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също така можете да го проследите минута по минута на GONG.BG и на живо на честотите на Дарик радио.