Хореографията на "Сектор Г" по време на двубоя с Берое предизвика фурор в цял свят, пишат от ЦСКА на официалния си сайт.

"Феновете играха тетрис по трибуните и подредиха свещените четири букви, а с богатото си въображение авторите впечатлиха световните медии. Те отразиха случилото се в Северната трибуна подобаващо.

Вижте какво споделиха от "Сектор Г" в официалната си фейсбук страница:

ESPN: "ЦСКА, вторият в българското първенство, победи "Берое" с 2:0. Но "играта" беше по трибуните. Представяте ли си това в сектора на вашия отбор?"

Corriere dello Sport: "С една определено оригинална хореография феновете на ЦСКА подлудиха социалните мрежи."

Tuttosport: "Oригиналната хореография на българските тифози бушува в социалните мрежи."

Sky Sports: "Фенове играят на тетрис, хореографията в агитката прикова вниманието и стана изключително популярна."

RTL Info: "Тетрис на трибуните: гениалната идея на феновете на ЦСКА София."

Reddit: "Тетрис хореография на трибуните на ЦСКА (София) - "Берое!"

Le HuffPost: "Тези фенове не са лишени от въображение!"

LA NACION: "Съществуват много начини да подкрепиш отбора си, но тези фенове показаха, че място за иновации все още има."

BeSoccer: "Това определено не е най-голямата или най-зрелищната, но безспорно една от най-оригиналните хореографии до момента!"

RedGol: "Следващо ниво на ултрас: Гениална хореография на феновете на ЦСКА (София)!"

Приятели, това са само част от множеството признания в световен мащаб, които "Сектор Г" получи до момента по повод представянето си срещу Берое през уикенда. Винаги сме вярвали и казвали, че "небето е единствената граница" на нашите възможности. Така става, когато въображението и креативността срещнат постоянството и неумолимата воля! Така става, когато си един от нас - обречен си на успех!

Ще се радваме да продължим да надграждаме и за в бъдеще, защото както сами виждате, когато ЦСКА играе, наистина е празник. А какво по хубаво от това да празнуваш заедно със своето голямо червено семейство на трибуните! Всичко винаги е било, е и ще продължава да бъде изцяло в нашите ръце, умове и гърла", пишат още в сайта на ЦСКА.

ЦСКА се справи с Берое