Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев взе отношение по казуса с преминаването на Станислав Манолев в Лудогорец. Само до преди 20 дни националът носеше червения екип, но сега подсили шампиона, като към него имаше оферта и от Левски. 

Пената се отнесе хладно към него, въпреки че изигра два сезона и половина на "Армията" и според него благоевградчанинът е изиграл последната си карта. 33-годишният флангови футболист подписа за година и половина с разградчани. 

"За една-две години Манолев свърши работа на ЦСКА, мина през отбора и толкова. Няма да получава пенсия от клуба! Не ме учудва това негово решение, той изигра последната си карта. Честно казано, не ме учудва, че отиде в Лудогорец", сподели Димитър Пенев пред вестник "Тема Спорт". 

Преди началото на сезона друг бивш любимец на "червената" агитка Антон Недялков отиде в Лудогорец, макар че беше купен от Далас. Според Пената, няма място за паралели между преминаванията на двамата в Разград. 

"Още в неделя чух, че Манолев ще ходи в Лудогорец. Между неговото отиване там и това на Недялков няма основания за никакви паралели. Нямат никакви допирни точки, нищо общо. Бях сигурен, че Манолев няма да отиде в Левски, никога няма да го направи, защото е македонец", заяви още Пената.