Старши треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, говори пред DIEMA SPORT след равенството 0:0 с Левски в двубой от 30-ия кръг на Първа лига.

"Доволен съм от срещата, която изнесохме. Есенцията остана да вкараме голове - не един, два-три можехме. Имахме 6-8 ситуации за вкараме на голове".

"Има и такива мачове. Футболът се играе на голове. Ако искаме да вземе трите точки, трябва да вкараме поне гол повече от противника. Не успяхме да бъдем максимално концентрирани пред вратата на противника. Добре изиграхме някои положения. Да приемем, че головете остават за сряда - за втория полуфинал срещу Ботев Пд за Купата".

"Добър мач срещу Левски. Играем като отбор, играем като колектив. Играем с желание. Искаме да победим. Показваме добър футбол. Характер показваме във всеки един момент. Това е много важно за всеки един успех".

"Може и да е имало умора, но ние така ги подготвяме, че да бъдат свежи за всеки мач. Контролирахме инициативата през по-голямата част от срещата. Диктувахме темпото във всички ситуации".

"Подаръци? Може би им направихме един-два подаръка. Стараем се много - както в защита, така и в нападение. Нещата се получават. Момчетата разбират каква е основната идея".

"Разполагаме с това, което разполагаме. Имаше хора, които останаха извън групата. Ние трябва добре да преценим кой ще вземе участие в срещите, тъй като програмата е много сгъстена".

"Сега е важно футболистите да се възстановят - да вечерят, да се наспят, след това ще мислим за Ботев Пд".