Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Играч на 35-ия кръг на Първа професионална лига.

Тиаго се разписа в дербито с Левски, а във вота събра 11 гласа от общо 19.

„Първо искам да благодаря на всички, които са гласували за мен и най-вече на моите съотборници, без които нямаше да успея. Единственото, което чакаме е един финал, в който ще се борим докрай. Надяваме се в края ние да излезем победители и да станем първи. Спокойни сме, но е ясно, че когато играеш в голям отбор напрежение винаги има”, заяви Тиаго Родригес по повод предстоящия последен кръг, в който ще бъде решена шампионската титла.

„Искаме да играем както трябва, да победим и знаем, че Лудогорец трябва да загуби точки, затова винаги има в такива мачове има малко напрежение. Сега вече трябва да спечелим и за съжаление трябва да чакаме Лудогорец да загуби точки. Всеки отбор играе за победи. Както казах ние трябва да победим”, коментира още Тиаго и продължи по повод дербито с Левски:

„През второто полувреме в мача с Левски ние се вдигнахме. Когато вкарахме гола и след червения картон, отборът играеше по-спокойно.”

„Колкото до формата, нормално е да има спадове и по-добри моменти”, каза още играчът на ЦСКА, а за предстоящия двубой с Ботев, той сподели: „Не сме имали резултати срещу този съперник, но ги познаваме добре. Както казах това е един финал.”

Тиаго е Играч на мача Левски - ЦСКА

Тиаго Родригес: Нищо не е свършило, трябва да спечелим битката

Тиаго срази конкурентите в полузащита в 35-ия кръг в Първа лига