Предварителната продажба на билетите за мача от 13-ия кръг на Първа професионална лига между отборите на Левски и ЦСКА стартира във вторник, 17-и октомври от 12:00 часа.

Двубоят е на националния стадион "Васил Левски" в неделя, 21.10., от 16:00 часа.

Обръщаме внимание, че Левски има нов партньор в разпространяването на билети за своите домакински срещи и това е Eventim, съобщи официалният сайт на клуба.

От утре, 17-октомври, желаещите ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Eventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на www.eventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на Левски на Сектор А на стадион "Георги Аспарухов“, както и на касите на ул. "Тодорини кукли". Утре, 17-и октомври, работното време е от 12:00 до 18:00, а в дните до двубоя от 10:00 до 18:00 часа.

източник: LAP.bg

В деня на мача, 21-и октомври, билети ще се продават на касите на Националния стадион за феновете на Левски откъм "Гурко” и "Синьото”, а за гостуващите на касите на "Ариана”.

Притежателите на сезонни абонаментни карти за стадион "Георги Аспарухов" ще могат да ги ползват и за двубоя на националния стадион "Васил Левски".

Цени на билетите:

Сектор А - 15 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор Б – 10 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор В - 15 лв. (за гостите от ЦСКА)

Сектор Г – 10 лв. (за гостите от ЦСКА)