Старши треньорът на руския елитен Уфа Вадим Евсеев в бил вариант за наставник на ЦСКА през миналата година. Това разкри за DIEMA SPORT футболният мениджър Георги Пеев.

„Повярвайте, там, в офиса, идват предложения за 50 треньора, но просто не се пише за всички. Миналата година имаха интерес към един руски треньор, ние бяхме с него в офиса на г-н Гриша Ганчев, много добре ни посрещнаха, говорихме дълго, но не се стигна до желания резултат от мен и от г-н Ганчев”, сподели мениджърът Георги Пеев.

„Сега въпросният треньор работи във Висшата лига на Русия – Евсеев, в момента е в Уфа. Много добър треньор и щеше да има според мен добри резултати, но не се стигна до назначаването му”, добави още Георги Пеев.

По-рано през деня от ЦСКА обявиха, че през новия сезон Добромир Митов ще води „червените”. Специалистът ще продължи да работи в екип с Любко Петрович и Димитър Пенев. В щаба остават асистентът Даниел Моралес и кондиционният треньор Кирил Динчев, а работата с вратарите отново ще е поверена на Ивайло Петров.

Цялото интервю с Георги Пеев ще можете да видите в предаването „Домът на футбола” в сряда, 5 май, от 20.00 часа по DIEMA SPORT.