Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред ЦСКА ТВ преди заминаването на отбора за Испания. Белчев коментира темите около селекцията, предстоящата подготовка и контузията на Кристиян Малинов, която го извади от групата за Испания.

ЦСКА отпътува рано-рано за Испания

„Настроението е нормално. Тренировките протичат нормално. Всички се стараят, доволен съм от всички. Засега всичко е нормално. Ако така продължи тренировъчният процес в Испания, съм сигурен, че ще имаме добри резултати, но за това трябват постоянна работа и всеотдайност от всички”, заяви Стамен Белчев, а по повод травмата на Малинов, каза:

„За съжаление при него, контузията, която получи не е отшумяла. Лечението му най-вероятно ще продължи в Германия. Надявам се по-бързо да отшуми.”

Халф на ЦСКА ще се лекува в Германия

Белчев бе категоричен, че в ЦСКА очакват нови попълнения на лагера в Испания.

ВИДЕОТО ОТ ЦСКА ТВ ВИЖТЕ ТУК

„Да, очакваме нови футболисти. В тази насока ръководството работи денонощно. Но ние трябва да сме сигурни, че футболисти, които ще вземе ще ни свършат работа и ще вдигнем нивото на отбора. Футболисти, които като ги вземем да знаем, че няма да сбъркаме. В най-скоро време ще има нови попълнения”, коментира Стамен Белчев и продължи:

„Съперниците ни са много добри отбори. Няма какво да коментираме Локомотив Москва, Динамо Киев... Страхотни отбори, с които можем донакъде да си сверим часовника до къде сме стигнали в подготовката. Първата ни задача е да направим една добра подготовка. Вторият полусезон се очертава тежък. Всеки мач ще е като дерби. Да има постоянство в изявите ни най-вече.”