Един от най-опитните играчи на ЦСКА Станислав Манолев отрече да е имало каквото и да било напрежение в състава по време на лагера в Испания. Някои сайтове създадоха изкуствени сензации, вадейки думите му от контекста по време на коментар на един от мачовете на "червените".

Тогава Манолев каза, че е имало няколко грешки на съотборника му Рафа Перес в защита, а въпросните издания побързаха да съзрат конспирация и напрежение в тези негови думи, споделени просто като футболен анализатор.

"Не разбрах защо съм бил критичен, аз излязох в ролята на коментатор. Рафа Перес беше направил грешка, преди това още една-две. За Китанов казах, че е направил грешки при голове, а някои журналисти от някои сайтове си измислиха пак скандали, пак напрежение в отбора, а то няма нищо такова", сподели Манолев на летището.

"С Рафа Перес сме в много добри отношения, той си играе на максимум, тренира на максимум, просто така се случи, че направи няколко грешки. Аз винаги съм спокоен, нищо лошо не съм казвал и завърших, че се надявам да си изчисти грешките и да покаже по-добра игра през сезона."

"Ако всеки си изчисти индивидуалните грешки, отборът ще върви нагоре. Не съм получавал забележки от ръководството за това свое изказване, а то няма и за какво да ми се направи забележка", сподели още Манолев.

Той коментира и подготовката на отбора в Испания до момента, като според него резултатите от някои контроли не са повлияли отрицателно на тима, защото в тях са получили шанс за изява всички налични играчи.

"Подготвихме се добре да се надяваме, нямаше много контузени футболисти освен мен. Мисля, че добре се подготвихме, играхме срещу доста силни съперници на добро ниво и се надявам в България да покажем какво сме постигнали".

"Не е притеснително какво се случи срещу Сувон. Там даде шанс на млади момчета предимно, тъкмо за да види на кого може да разчита. Получи се такъв резултат, те с пет удара вкараха четири гола. По-добре да се случи в контролите, отколкото в официален мач", сподели Манолев и коментира селекцията на отбора.

"Да се надяваме, че ще сме по-силни през пролетта. През есента дойдоха няколко момчета в средата, докато сега този отбор си стои от миналата година, плюс 3-4 нови попълнения. Още не мога да кажа мнението си за новите, защото те дойдоха преди няколко дни."

"Стамен Белчев е добър треньор, на мен лично ми харесва. Познава манталитета на българите, просто от нас си зависи да покажем този стил на игра, който той иска да се налага", заяви още асът на "червените". Той разкри и кога се очаква да се върне на терена, защото по време на един от мачовете в Испания получи травма в ръката.

"Имам шина на ръката, но следващата седмица трябва да я сваля и подновявам тренировките с отбора", заяви още десният бранител.