Старши треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, говори пред DIEMA SPORT след равенството с ЦСКА (0:0) в 33-ия кръг на Първа лига. След този хикс разликата между двата тима на върха на подреждането остава три точки.

"Тази точка може да се окаже и добър резултат. Преднината се запазва, ние имаме и по-добри показатели от противника. Донякъде равенството е добро. Имахме ситуации, но мисля, че критерият на съдията трябавше да е еднакъв - говоря за ситуациите при дузпите".

"Нарушението срещу Марселиньо въобще не трябва да се коментира. Както ние не спорихме, когато на тях им дадоха дузпа, така мисля, че имаше и при нас. Такива ситуации променят мача".

"Като цяло се получи здрав мач. Двата тима оцениха важността на срещата, имаше сблъсъци - чисто игрови, без да се нарушава феърплея. Имаше и немалко футбол. Не съумяхме някои ситуации да ги отиграем по-добре".

"Първото полувреме бяхме стъписани. Преломният момент беше изпуснатата дузпа. След това заиграхме нелошо, започнахме да контролираме топката по-често. Създадохме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре".

"Второто полувреме, изключвам статичните ситуации, в които ЦСКА опита да вкара дълги топки в наказателното ни поле, се справихме. Втората част беше по-спокойна. Имахме и ситуации на контраатаки. Опитът си оказа влияние. Тези играчи имат и нужната увереност".

"Не мога да кажа, че сме фаворити - теоритично не сме шампиони, не бих казал, че все сме шампиони. Предстоят ни три много сериозни двубоя. Трябва да ги победим, за да станем шампиони. Три точки разлика е както добър точков резултат, така и измамен".

"Една загуба и победа за ЦСКА в един момент ще ни изравни и напрежението пак ще е върху нас".

"В един момент - точките се изравняват и напрежението пак е в нас. Ще подходим съвсем сериозно".