Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира равенството на тима между "червените" и Лудогорец - 0:0 в двубой от 33-ия кръг на Първа лига.

Така разликата между двата тима остана 3 точки.

"Не успяхме да спечелим мача, не реализирахме дузпата и другите създадени положения. Доминирахме през целия мач, имаше минути когато отстъпихме психологически, но то е нормално, при такъв голям залог, е нормално да се изпусне дузпа. Не успяхме второто полувреме да реализираме, в такива мачове има 2-3 ситуации, ако не ги вкараш", коментира Стоилов.

"Господин Петричев не знам да е бил футболист, за да познава футболните богове, всеки мач играем за победа, това си е в ДНК-о на ЦСКА, ще видим накрая кой ще е първи, кой ще е втори в края на сезона. По принцип съм доволен от начина на провеждането на мача и от влагането на играчите, но не съм доволен, че не победихме. Имаме много добри футболисти, но имаме и контузени футболисти, всеки, който време трябва да докаже, че трябва да е в ЦСКА. Не са само нашите грешки да бъде ЦСКА на това място, в първата минута имаше 1000 % дузпа, като има дузпа да се дават", добави той.

"Не си спомням това положение (в 51-ата минута на Малинов срещу Марселиньо), имаше двоен аршин, но в тяхна полза беше. Имаме достатъчно футболисти, за да може ЦСКА да спечели останалите 3 мача. Съдийството няма да го коментирам, заболя ме устата. Днес не успяхме да се възползваме, във футбола е така, правят се грешки, и най-големите отбори падат. Имаме си треньори, няма да коментираме този въпрос. Бях в чужбина, когато ми звънна Любо Пенев, той си е голям човек, той си носи отговорност за неговите решения, исках да го разубедя, но той беше категоричен. Винаги бях до него, не е така, имаше дребни недоразумения, но можеше да се направят по по-добър начин нещата, но това не е начина да си подадеш така оставката, но това е мое мнение. Той е много голям победител, роден победител и лидер", добави Стоилов.