Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов похвали тима си за победата над Левски и показания характер. Те измъкнаха успеха с 1:0 и обяви, че така се печели титлата с показаното в последните четири двубоя на тима. 

"Жалкото е, че атмосферните условия не позволиха да стане спектакъл. Футбол не се играеше. Поздравявам момчетата за характера и гледаме напред. Нямаше условия за футбол просто. Всеки гол е важен за нас, не само на Фернандо Каранга. Важното е, че победихме и че ни се вдига самочувствието", заяви Стоилов и говори за шансовете за титлата. 

"В плейофите ще си проличи дали сме готови за титла. В последните четири мача показахме характер, че можем да си взимаме мачовете и когато са тежки. Така се става шампион", добави шефът на "червените" и се разграничи от думите на Димитър Пенев, че Левски е играл за Лудогорец. 

"Според мен Левски си играха за себе си или поне би трябвало да играят за себе си, ако са голям отбор. Всеки един мач си е сам за себе си. Може би ще имаме малко повече самочувствие, но това не ива да ни заблуждава, че другите мачове ще са лесни", добави Стоилов и съзря съдийски заговор срещу тима му заради вдигнатите картони. 

"Днес ни вдигнаха много жълти картони, отдавна съм информиран, че ще ни дават картони, за да ни лишат от играчи. Ситуацията с Каранга може да се види само от камерите. Глупости са, което ме питате, за реакциите на Каранга. Като вкараме гол, не трябва да се радваме ли?", завърши Стоилов