"Настроението е добро. Готови сме за една хубава подготовка, да работим здраво, за да може да се подготвим за сезона по най-добрия начин", заяви младият талант на ЦСКА Валентин Антов на летище София при заминаването на тима за лагера в Испания.

"Аз съм на 18 години, трябва да се усъвършенствам във всичко. Сега най-важното нещо е да вдигнем физическото ниво, да сме готови за сезона и мисля, че ще имаме перфектни условия да го направим. Надявам се да получавам колкото може повече минути. Работя здраво, както целия отбор и се надявам да печелим мачове и да получавам колкото може повече игрово време", коментира още Антов и добави:

"Всичките противници в контролите са сериозни. Ще излезем срещу тях да се представим по най-добрия начин, да усъвъренстваме каквото се иска от нас в тактически план от треньора, да имаме нужното физическо ниво и да сме готови. Разбира се, че искам да съм титуляр. Това всеки го иска. Всички се борим да сме титуляри, да имаме колкото може повече време на терена, за да печелим за ЦСКА."

източник: LAP.bg