Ръководството на ЦСКА не пропусна да честити юбилея на клубната легенда Стойчо Младенов, който днес навърши 60 години. На официалния си сайт "червените" пуснаха видео честитка до специалиста, като използваха повода, за да припомнят огромния му принос за клубната история.

6:0 или 60 години Стойчо Младенов

Ето какво гласи обръщението, което публикуваме без редакторска намеса:

Армейци,

Днес своят 60-годишен юбилей празнува бившият нападател и старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов. Той има изиграни 158 мача с червения екип, в които е вкарал 80 попадения. Преди 35 години с неговите голове ЦСКА елиминира Ливърпул и достига втория полуфинал в клубната история. Младенов е четирикратен шампион на България като състезател на ЦСКА и двукратен носител на Купата на България.

Като треньор има три титли с армейците. През сезон 1996-1997 Стойчо Младенов е помощник на Георги Василев, а през 2003 и 2008 извежда ЦСКА до 29-та и 31-та титла като старши треньор. През есента на 2002 под негово ръководство ЦСКА прави перфектна серия от 13 поредни победи и успява за първи път в историята да завърши първия полусезон с пълен актив от точки. През сезон 2007-2008 ЦСКА става шампион с рекордните 16 точки разлика пред втория Левски. Стойчо Младенов води червените и през 2012, както и в периода юли 2013-март 2015. За този период той успява да постигне седем поредни победи във Вечното дерби, което е рекорд за ЦСКА.

Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Стойчо Младенов много здраве, щастие, лични и професионални успехи.