След тежка тренировка на базата в Паончарево футболистите на ЦСКА се забавляваха с импровизирано състезание на картинг пистата. Инициатор на събитието беше треньорът на вратарите Ивайло Петров.

Всички играчи, треньори и хора от екипа показаха своите умения на най-добрата картинг писта в България  -  София Картинг Ринг. След оспорвана надпревара късметът се усмихна на кондиционния треньор Томас Нойберт. 

След драматична битка за първото място между пресаташето на отбора Атанас Атанасов и Тиаго Родригес, португалецът предизвика завъртане на двамата, от което се възползва третият в подреждането - Томас Нойберт. На втора и трета позиция в надпреварата се наредиха Стойчо Атанасов и вратарят Витаутас Черниаускас. 

източник: ЦСКА

Момчетата се забавляваха и сплотиха колектива още повече преди предстоящите важни битки в Първа лига и за Купата на България, съобщават от клуба на официалният сайт.

След забавната сряда вечер, на футболистите на "червените" предстои нова тежка тренировка в четвъртък, преди в петък ЦСКА да отпътува на 5-дневен лагер в Монтана. В събота на стадион "Огоста" в града ще се играе двубоят от деветия кръг на Първа лига между Ботев (Враца) и ЦСКА, а във вторник е срещата Монтана - ЦСКА от 1/16-финалите за Купата на България.