Любопитен момент съпроводи пресконференцията на треньорския екип, който води ЦСКА, преди ключовия мач за титлата срещу Лудогорец.

В края на брифинга на Люпко Петрович, Добри Митов и Димитър Пенев, сръбският специалист задоволи любопитството на журналистите, като им показа какви записки води на листата в папката пред себе си. Оказа се, че Петрович си е написал прогнозния състав на шампионите. 

Триото говори пред медиите в залата за пресконференции на стадион „Българска армия“. Интересен бе фактът, че Митов и Петрович седнаха на масата със записки пред тях. Единственият без папка и химикал бе Пенев.

В края на брифинга именно това породи въпроси към Пенев. Отбелязано бе, че само той няма записки и дали това е свързано с някакви разминавания по тактиката и стратегията в щаба.

„Да не отклоняваме въпроса. Въобще нямаме проблеми“, каза Пенев.

При все изостреното любопитство, след като пресконференцията бе закрита официално, Люпко Петрович реши да повдигне завесата. Сърбинът предприе нестандартен ход като показа какво е писал на листата пред себе си. Той предостави папката на всички желаещи да се запознаят със съдържанието.

„Червените" приемат разградчани в събота, 11 май, от 20:15 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.