ЦСКА успя да откупи правата на защитника Нуно Томаш. Футболистът игра при "червените" от края на февруари със статут на преотстъпен от португалския Беленензеш. Двата клуба обаче са постигнали споразумение и Томаш подписа тригодишен договор с ЦСКА.

Ето какво още пишат "червените" за сделката: 

"Финансовите детайли по сделката остават конфиденциални между клубовете. Решаващо се оказа голямото желание на защитника да продължи да носи червената фланелка. Досега той играеше при нас със статут на преотсъпен, но днес парафира постоянен 3-годишен договор и веднага се присъедини към подготовката на отбора в Тетевен.

Нуно Мигел Адро Томаш акостира на "Армията" в края на февруари и макар да не бе водил подготовка с отбора, бързо се адаптира и записа 12 мача за първенство и 3 в турнира за Купата на страната, действайки в центъра и левия фланг на ариергарда.

"Щастлив съм, че оставам в ЦСКА. През Тези 3 месеца се убедих, че това е наистина голям клуб, с който мога да сбъдна мечтите си и да печеля трофеи. Възхитен съм от подкрепата на публиката и се надявам да радваме феновете и занапред. Сега малко не ни достигна за титлата, но съм уверен, че ще ликуваме в предстоящия сезон", заяви португалецът за CSKA.BG."