От Българския футболен съюз все още бавят изпращането на информация до УЕФА, свързана със статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни турнири.

От "червените" сигнализираха на 30 ноември, че в средата на месеца международният им адвокат Първан Първанов е получил уведомление от европейската централа, свързано с поместването на въпросните данни в сайта на УЕФА.

От УЕФА уведомяват, че промени по профила на ЦСКА ще бъдат направени само след изпращането на данните от страна на БФС.  От клуба са изпратили данните на изпълнителния директор Борислав Попов, но изтъкнаха, че той не отвръща на обажданията и имейлите към него, заради което промяната в сайта на УЕФА все още не е факт.

Самият Борислав Попов призна, че все още не е изпратил информацията на УЕФА. "Не, още не сме. Работим, трябва да се уточнят някои детайли с клуба. Когато сме готови - ще публикуваме становище на сайта на БФС. Аз комуникирам с техния адвокат Първан Първанов. Даже и вчера се чухме. А и с други хора от клуба. Естествено, че не се крия. Както казах - продължаваме да работим. Когато приключим, ще обявим какво сме постигнали, защото много хора се вълнуват. В БФС не сме имали друг такъв случай", каза Попов пред Топспорт.

В същото време се появи писмо на президента на БФС Борислав Михайлов до УЕФА, в който той обяснява процесите около клуба и фактът, че според БФС това е клубът с 31 титли и най-големи български успех в евротурнирите.

Ето и части от въпросното писмо на Михайлов до УЕФА:

Писмото на Михайлов до УЕФА

Писмото на Михайлов до УЕФА

Писмото на Михайлов до УЕФА