В събота и неделя над двеста привърженици на ЦСКА се събраха във Велико Търново за национална среща. 

Феновете на червените посетиха център за настаняване от семеен тип, където живеят дванадесет деца. На срещата присъстваха лидерите на "Сектор Г" и още около тридесет представители на фен клубове от цялата страна.

Павел Маринов, говорител на Сектора, връчи подаръци за децата и им пожела да станат достойни граждани на България, а който реши да се занимава със спорт - да бъде отличен спортист.

В непринудена атмосфера 13-годишна девойка отправи предизвикателство към феновете - да изпеят рефрен от стадиона, с който подкрепят любимия отбор. Иван Велчев влезе в роля и в нетрадиционна обстановка даде тон за една от емблематичните песни на Сектора "Още от дете...". Децата останаха изключително впечатлени и посещението завърши с покана да се присъединят към "Сектор Г" в някой от предстоящите мачове на ЦСКА.

"Малките са очаровани от нашето посещение при тях. Вече учат песента, за да може когато дойдат на стадиона да я пеем заедно - каква по-хубава обратна връзка от това. Като цяло срещата в Търново се получи много смислена. Коментирахме организационни въпроси и се забавлявахме. За пореден път доказахме, че водеща е любовта към ЦСКА, че не сме хулигани и че правим нещата със сърце", коментира Лили Йовчева, основен организатор на двудневното събитие.

Тържествената вечеря беше съпътствана с пиро-шоу и заря, които вдигнаха настроението на червените. Познатите рефрени от стадиона звучаха през цялата вечер на купона в Търново. От фен клуб "Червено Панагюрище" бяха подготвили личен подарък за всеки присъстващ с датата и мястото на срещата, който да напомня за паметното събитие.

В неделя на обяд, в присъствието на десетки привърженици на ЦСКА, млади армейци от "Червени войводи", Сливен поднесоха венец от Сектора пред паметника "Майка България". Феновете се разделиха с пожелания за успешен пролетен полусезон и спечелване на титлата и купата на България.