Третият отбор на ЦСКА завърши наравно 2:2 срещу тима на Септември (Симитли) в мач от 8 кръг на Югозападната Трета лига. Срещата се игра от 17:00 часа на клубната база в Панчарево.

Точни за червените бяха Алесандро Николов (55′) и Антон Толев (85′), а за гостите се разписаха Ивайло Иванов (70′) и Тодор Траянов (76′ дузпа).

Първото полувреме премина под диктовката и натиска на ЦСКА, като играчите на старши треньора Румен Трифонов демонстрираха атрактивен и комбинативен футбол. Първата добра възможност за ЦСКА дойде в 11-ата минута, когато мощен изстрел на Юлиан Гилов от границата на наказателното поле срещна напречната греда. Няколко минути по-късно страхотна комбинация с едно докосване между футболистите на „червените“ завърши с хубав удар на Алесандро Николов. До края на полувремето чистите голови положения липсваха и така двата отбора се оттелгиха на почивката при нулево равенство.

Второто полувреме предложи 4 гола и много повече страсти. ЦСКА откри резултата в 55-ата минута, когато изстрел от дистанция на Алесандро Николов се отклони в противников играч и попадна в мрежата на гостите за 1:0. Преднината на ЦСКА бе „стопена“ в рамките на 6 минути, след като гостите се възползваха от индивидуални грешки на защитниците на „армейците“. Първо Ивайло Иванов отбеляза за 1:1 в 70-ата минута, а после Тодор Траянов бе точен от дузпа в 76-ата.

Появилият се като резерва Антон Толев възвърна равенството в 85-ата минута, след като засече хубаво центриране на Александър Кожухаров отляво. Така мачът завърши при резултат 2:2.

Следващият двубой на ЦСКА III ще бъде домакинство от отложения V кръг срещу Пирин (Разлог), на 11 септември (сряда) от 14:30 часа на клубната база в Панчарево.