Бившият футболист на столичния гранд ЦСКА Стойко Сакалиев ще започне работа в отбора на Септември Симитли, който по настоящем заема десетото място във Втора лига.

Един от любимците на Сектор „Г“ обяви новината в страницата си в социалната мрежа „Facebook“.

Сакалиев отправи съобщение и към феновете на „червените“, като заяви, че поема по дълъг път, който вярва, че ще го заведе до мечтата му - един ден да има възможността да бъде част от ЦСКА.

Ето какво написа Сакалиев във „Facebook“:

"Привет, АРМЕЙЦИ!

Реших да споделя ПЪРВО с Вас нещо изключително важно за мен!

Искам да Ви благодаря, че сте харесали и следите страницата ми, защото за мен ВИЕ сте семейство... семейство, с което заедно сме се посветили на любовта към любимия отбор!

Пред мен стои дълъг път, който вярвам, че ще ме заведе до една мечта - един ден да имам възможността да бъда част от ЦСКА!

Всеки трябва да започне отнякъде. На мен такъв шанс ми беше даден от ръководството на ФК Септември (Симитли) и от понеделник ще бъда помощник-треньор, за което съм изключително благодарен на цялото ръководство!

Крайната ми цел е ясна - един ден да бъда на "Армията"! Пътят ще бъде труден... но ще вървя смело, трупайки опит и знания!

Само ЦСКА! Завинаги в сърцето ми!".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.