Треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков кометира загубата на неговия отбор срещу Арда Кърджали.

"За съжаление получихме ранен гол, който вкара напрежение в нашата игра. Допуснахме много грешки в защита и можеше да допуснем още голове. За съжаление не успяхме да оползатворим шансовете си през второто полувреме", започна той.

"Във футбола всичко е важно, ние бяхме готови за мача, който играем. За жалост допуснахме ранен гол, който разстрои играта ни. Игровото време през втората част беше малко и не успяхме да спечелим", продължи Петков.

"Да ви кажа честно ние направихме големите грешки през есента, заради равенствата вкъщи. През пролетта бяхме с друго лице, спечелихме доста срещи, това ни е и първа загуба през пролетта. Ако успеем да подобрим цялостно нивото догодина ще успеем да се класираме за Първа лига".

"Нашата цел беше да влезем в Първа Лига, но ние искаме това да стане по абсолютно честен начин, без външни намеси, за да влезем с качества. Сигурен съм, че догодина ще успеем.

Да ви кажа честно ултиматуми във футбола няма как да има. Целите са да се развиваме и да показваме все повече игра и съм сигурен, че догодина ще се случи".

"Аз мисля, че в нашия клуб всичко е на високо ниво, от професионално и финансово естество, футболистите не са излъгани финанасово, така че клубът е добър за работа както за футболистите, така и за треньорите".

"Мислим за селекция, тя е отворен процес. Ще се подсилим, след като направим анализ на представянето на постовете, където имаме нужда", завърши треньорът на ЦСКА 1948.