Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде обичайната пресконференция преди кръга във Висшата лига. В нея той разкри за проблем с Върджил ван Дайк, който е пропуснал няколко тренировки и е под въпрос за мача с Тотнъм в неделя.

Освен това германският специалист коментира спора между него и Мохамед Салах в двубоя срещу Уест Хем, както и евентуална продажба на египтянина през лятото.

"Въпросът вече е решен, няма проблем. Не знам как щяхме да се оправим, ако не се познавахме от толкова дълго време. Но двамата толкова много се уважаваме, че това не е проблем"

След скандала между двамата се засилиха слуховете, че след края на сезона Салах няма да остане на "Анфийлд". Със сигурност тогава си тръгва и мениджърът, заради което германецът не иска да коментира темата с бъдещето на нападателя.

"Трябва да свикнете, че това вече не е мой проблем. Не смятам, че трябва да говоря за това. Други хора ще вземат решение, особено самият Мо", сподели мениджърът на мърсисайдци.

"Много съм щастлив, че се класирахме за ШЛ. Това е успех. Дали всички приемат това по този начин? Може би не. Поне вече няма напрежение и би било яко, ако можем отново да покажем хубав футбол, защото последните няколко седмици бяха напрегнати за нас", завърши Клоп.