Бившият защитник на ЦСКА Раул Албентоса извива ръцете на румънския гранд Динамо Букурещ, за да остане в тима и през следващия сезон. В момента испанецът взима 5000 евро на месец, но иска три пъти по-високо възнаграждение от „кучетата“.

Централният бранител се превърна в основен футболист на тима, откакто се присъедини към клуба. Договорът му е до края на сезона, а сега иска голямо увеличение на заплатата си, за да остане в Динамо Букурещ.

Ръководството на румънският гранд сподели, че все още не са водени преговори с играчите за удължаване на договорите им, а основната цел е отборът да се спаси от изпадане.

Преди това Албентоса е направил компромис при подписването на договора си заради историята и феновете на Динамо, но сега желанието му е да получава по-високо възнаграждение.

Спортният директор на клуба Марио Николае сподели: „Никой не е обсъждал нищо с него за бъдещ договор, след като аз съм единственият човек, който води преговорите.“

През миналия сезон Албентоса изигра 19 двубоя за ЦСКА във всички турнири и отбеляза две попадения, но след това напусна „Българска Армия“.