Пауло Дибала вкара две попадения, а Хуан Куадрадо един при победата на Ювентус срещу Вилар Пероса в контролна среща, спечелена с 3:1. Голът за втория отбор на Юве бе дело на Мерих Демирал, който си отбеляза автогол.

Приятелствата среща се изигра в предградията на Торино, където е и къщата на собствениците на отбора – фамилия Аниели. Дибала прикова вниманието си с играта, след като отбеляза първо дузпа, след което с мощен удар с десния крак прати топката под напречната греда. Дибала бе аплодиран от феновете на Юве, въпреки че се твърди, че е вероятно да напусне Торино посока Пари Сен Жермен през това лято.

Мерих Демирал си вкара странен автогол, след като се опита да върне топката с гърди към вратаря Войчех Шчесни. Преди приятелския мач имаше напрежение в Юве, след като треньорът Маурицио Сари, който лекува грип можеше и да не присъства на контролата. Все пак специалистът зае своето място на пейката на „бианконерите”, след като бе прегледан щателно от медицинския екип на клуба.

В последния момент бе взето решение Матайс де Лихт да не играе в проверката, тъй като има мускулна травма, сходна с тази на голямата звезда на отбора – Кристиано Роналдо.

Ювентус: Буфон (Шчесни 26’) – Данило, Демирал, Бонучи, Алекс Сандро – Кедира, Пянич, Матюиди – Дибала, Игуаин, Дъглас Коста