Тотнъм победи с 3:2 Ювентус в среща от турнира Интернешънъл Чемпиънс къп, играна в Сингапур. Срещата бе особено зрелищна през второто полувреме, а "черешката на тортата" постави Хари Кейн, който вкара победния гол за англичаните от центъра в добавеното време на двубоя.

Ерик Ламела откри резултата в 30-ата минута, довкарвайки топката след първоначално спасяване на Джанлуиджи Буфон на удар на младия Трой Перът.

Останалите 4 гола в мача паднаха през второто полувреме, а шампионът на Италия направи пълен обрат в рамките на само три минути. В 57-мата минута Гонсало Игуаин изравни с техничен удар, а веднага след него Кристиано Роналдо вкара за 2:1 от движение.
 

Тотнъм - Ювентус

източник: Gulliver/GettyImages

Малко след това в игра за Ювентус се появи новото попълнение Матайс де Лихт, който обаче няма да запомни с добро дебюта си, след като тимът му допусна два безответни гола. 

​В 65-ата минута Лукас Моура изравни от близка дистанция, а в трета минута на добавеното време Хари Кейн първи достигна до една топка в центъра на терена и моментално стреля към вратата на Войчех Счесни, за да го прехвърли за крайното 3:2.