В двубой от 34-ия кръг на Серия А и с пряко влияние за място в европейските клубни турнири Торино победи Милан с 2:0. Головете за успеха на "биковете" реализираха Белоти и Беренгер. Милан игра след 83-ата минута с човек по-малко след червен картон на Романьоли.

Милан тръгна добре в мача и още в 8-ата минута Кутроне пропусна от добра ситуация. Сусо имаше чудесна възможност да открие резултата в 31-ата минута, но вратарят на домакините се справи перфектно със ситуацията.

Минута преди края на първата част и Чалханоглу пропусна да открие резултата.

През втората част домакините пропуснаха от изгодна ситуация в 46-ата минута, когато Ансалди центрира в наказателното поле на Милан, но отбраната се справи. 

В 56-ата минута съдията отсъди дузпа в полза на Торино за нарушение на Кесие в наказателното поле и от бялата точка Белоти откри резултата. Дженаро Гатузо реагира мигновено и направи двойна смяна, като пусна в игра Пьонтек и Борини, но това не доведе до нужното раздвижване в атаката на "росонерите".

Милан стигна до греда в 67-ата минута след удар на Бакайоко.

Торино нанесе своя втори удар в мача с попадение на Беренгер в 69-ата минута, когато се възползва от недобро изчистване на Мусакио и матира Донарума.

Милан остана с човек по-малко като в 83-ата минута Романьоли получи втори жълт картон и остави съотборниците си в намален състав. В края на двубоя Кесие пусна успореден пас на голлинията на Торино, но там бранител се справи със ситуацията.

След този успех момчетата на Валтер Мадзари вече са на 6-ото място с актив от 52 точки, колкото има и Милан, а също толкова има и Аталанта, но "бергамаските" са с мач по-малко.