Защитникът на Рома Джанлука Манчини се зарадва много на попадението си при победата на “вълците” с 5:1 срещу ЦСКА.

“Прегърнах Жозе Моуриньо след гола ми, защото той ми каза да стоя в защита. Аз обаче усетих, че мога да вкарам и затова тръгнах напред. След това му го казах. Моуриньо ни донесе друг манталитет и още на първата тренировка ни показа доста неща. Няма тренировка, на която да не се раздаваме. Той ни кара всички да се чувстваме важни. Аз съм от хората, които говорят на терена.

Опитвам се да се поуча от грешките си за да не ги повтарям. След допуснатия гол, имаше конфронтация помежду ни на терена, защото можехме да се справим и по-добре. Никога не е добре да получиш попадение в началото на мача. Трябва да се подобрим, можехме да избегнем гола. Просто трябваше да  изясним ситуацията със съотборниците ми. Начинът ни на игра е променен спрямо миналата година. Опитваме да играем с интензитет.

При втория гол откраднахме топката благодарение на Елдор Шомуродов. Имаше множество дълги подавания, защото видяхме възможността да извеждаме нашите нападатели пред вратата. Опитваме се да играем по-добре и когато сме прибрани в нашата половина”, коментира Манчини след мача.