Напористи папараци снимаха модела Джорджина Родригес с малко коремче преди дни и булевардните издания, които купиха снимката, веднага започнаха със спекулациите, че тя отново е бременна. Но половинката на Кристиано Роналдо категорично отрече тези слухове и даде обяснение за външния си вид. 

"Вижте, аз също съм човек. От няколко дни пътувам всеки ден и скачам от самолет в самолет. Четири дни поред ядох паста, последния път хапнах малко повечко. Все още задържам течности, хормоните ми влияят и още не съм се възстановила напълно от предното си раждане", заяви Джорджина пред изданието Hola. 

Красавицата роди дъщеричка на петкратния носител на Златната топка през ноември 2017 г. Това беше четвъртото дете за португалеца и първо за Родригес. Двамата са двойка от средата на ноември 2016 г. и оттогава живеят заедно. 

Самата Джорджина признава, че би искала да има голямо семейство и да роди още деца, но просто предишното раждане е било твърде скоро за нея и все още петият наследник на футболиста не е на път.