Ексцентричният нападател Марио Балотели отново се прояви в типичен стил, докато разпуска в родната Италия преди началото на новия сезон. Супер Марио взриви социалните мрежи с видео, в което собственик на бар в Неапол с пълна газ подкарва мотопеда си право през един от местните кейове и скача в морето.

Според италианските медии инцидентът се развива на Мергелина, по крайбрежието на Неапол. Самият Балотели беше заснел само самият акт на скока във водата, докато в мрежата се появиха още клипове, които разкриха и мотивацията зад странното деяние – очевидно голаджията е обещал 2 хиляди евро на своята „жертва”,  ако изпълни лудата каскада.

Собственикът на местния локал с голяма готовност – и драстично съблечен – се хвърли в предизвикателството, като получи обещаната сума. „Моят мотопед така или иначе струваше само 600 евро”, заявил той пред тълпата.

Балотели в момента се води свободен агент, след като на 1 юли договорът му с Олимпик Марсилия официално изтече. Очаква се 28-годишният играч отново да заиграе в Серия А.