Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, и Джорджина Родригес се насладиха през седмицата на своята луксозна почивка. След победата на „бианконерите“ с 2:1 срещу Фиорентина, двамата се качиха на частния самолет на футболистa и отидоха на ваканция в Дубровник.

Там те направиха разходи в размер на 20 хиляди евро само за три дни.

Основният разход на двойката бе свързан със спането. Те бяха настанени във вила на брега на Адриатическо море, наречена „Шехерезада“. Цената за нощувка е 7 хиляди еврo и 49 хиляди евро седмично във време на по-голям туристически приток.  

Луксозната сграда е с площ 4,200 кв.м., разпределена на три етажа с просторни стаи, с високи тавани и мебели по поръчка. Вилата има пет стаи, пет бани, плувен басейн, джакузи, частен кей и обслужаващ персонал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️☁️☁️

A post shared by @ nikajanosik on

Освен това типичните тоалетни принадлежности в тази вила са на марката „Булгари“.

Когато не се наслаждаваха на частния плаж на вилата, двойката наемаше частен транспорт, за да отидат в най-добрите ресторанти в района.

Първо отидоха до остров Лопуд, където се наслаждаваха на неповторими гледки и се хранеха за смешна цена за техния джоб, защото ястията от менюното не надвишаваха 30 евро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cris and Gio today arriving at “360” restaurant ☺️💍

A post shared by CR7e En Ti 🤴🏻 (@cristianoslayss) on

Кристиано Роналдо се снима за спомен със служителите на ресторанта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila mi je čast služiti ovog gospodina... Sretan Uskrs svima 🐣!!! 💪🏻😎

A post shared by Stjepan Miletic (@st_miletic) on

Роналдо и Джорджина вечеряха и в ресторант с една звезда Мишлен, който има огромна тереса и се простира над средновековната стена на Дубровник. Менюто за дегустация струва около 118 евро и съчетава традиционната кухня на района с най-новите постижения в готвенето.

Романтичното бягство на Кристиано имаше и други малки разходи като гориво и разходи на личния му самолет, които възлизат на около 1900 евро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤣🤣 Cuando una amiga me dice: por ahí viene tu marido, actúa normal. Yo:

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Роналдо също така подари на Джорджина гащеризон на Роберто Кавали, който струва повече от 1500 евро.