Капитанът на ЦСКА - Валентин Антов, сподели очакванията си преди ключовия сблъсък с Базел за класиране в групите на Лига Европа. 

"Базел е сериозен съперник, проучили сме всичките им добри и лоши страни, надявам се да ги отстраним. Трябва да сме солидни, да не допускаме лесни голове и на свой ред да вкараме", заяви Антов. 

"Емоциите и очакванията са големи, ще дадем всичко от себе, за да зарадваме феновете и да се завърнем с успех. Надявам се да успеем да запазим чиста мрежа, защото това би гарантирало по-малък шанс за загуба. Положението е такова в момента - всичко се решава в един мач, но ние отиваме да дадем всичко от себе си", допълни националът. 

"Направили сме анализ на отбора на Базел. Много сериозен отбор, с много класни футболисти. Всяка година играят в Европа, така че сме подготвени."

"Всеки мач е различен. Можеш да допуснеш гол в първата и в последната минута. В началото на сезона имахме известни проблеми с това, но всеки мач гледаме да се представяме на по-добро ниво и да показваме по-добра игра", заяви Антов преди заминаването на ЦСКА за Швейцария.