Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че нападателят Мейсън Грийнууд и защитникът Аксел Туанзебе ще започнат като титуляри в мача с Астана от груповата фаза на Лига Европа в четвъртък.

За 17-годишния Грийнууд и за 21-годишния Туанзебе това ще бъде първи старт през сезона. До момента нападателят има четири появи като резерва във Висшата лига, а Туанзебе - само една.

Солскяер обяви, че на вратата на "червените дяволи" ще застане аржентинецът Серхио Ромеро, който ще запише първи мач през сезона. Първи двубой от 24 април като титуляр ще регистрира и полузащитникът Фред, който ще бъде сред 11-те, на които ще заложи норвежкият мениджър.

За останалите позиции наставникът на англичаните не даде подробности, но е възможно 19-годишните Тахит Чонг и Анхел Гомес също да бъдат сред титулярите в мача с казахстанския шампион.

Аут за срещата на "Олд Трафорд" са трайно контузените Люк Шоу, Антони Марсиал и Пол Погба, а най-вероятно Даниел Джеймс също няма да играе заради травма в глезена.