Треньорът на Гигант Съедениние Георги Мечечиев коментира загубата на неговия отбор от ЦСКА в Купата на България.

"Цяла седмица си говорихме и се настройвахме да отстраним ЦСКА. Изключително класен отбор е. По начина, по който стояхме на терена, съм доволен от моите момчета. Това, за което съжалявам е, че ни вкараха елементарен гол с изритана топка.

Дали са ни подценили, или не, това си е техен проблем. ЦСКА си имаха положения, но за да продължиш, трябва да имаш и късмет. Работя с много сериозни момчета, независимо, че всеки си изкарва прехраната по друг начин.

В Съединение се стараем да се държим професионално. Животът продължава, желая успех на ЦСКА и ние се връщаме в действителността в Трета лига. Аз вярвах и преди мача, че можем да ги отстраним. Дузпата казват, че е късмет, но това е психика и умения, не е само късмет. От такъв мач можем само да спечелим. 30 и повече минути играхме с 9 човека на терена. В крайна сметка, да играеш така срещу изключително добре подготвен отбор, е доста трудно.

Поздравявам момчетата, те са герои. Моите футболисти са добре подготвени физически. Ние се готвим за професионален футбол. Това даде резултат. За 26 мача сме правили два пъти възстановявания. Със сърце и желание може да се постигне всичко.

Финансово отстъпваме на доста отбори в Трета лига. Претенции за Втора лига нямаме. Целта е някои млади момчета да се развият и да играят професионален футбол", сподели Мечечиев.