Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш, който записа първа победа начело на „червените“, обяви, че е доволен само от резултата и публиката. Той разкри, че му предстои още много работа, както на него, така и на играчите му.

Съставът записа класически успех с 3:0 над Локомотив София в мач от 12 кръг на efbet Лига.

„Доволен съм от две неща, резултата и заряда, който ни даде тази публика, това беше най-малкото, което можем да направим пред тази публика. Аз съм критичен човек, много по-добре трябваше да играем, много по-рано да затворим мача. Имаме добри футболисти с добри индивидуални качества. Трябва да направим добър отбор. Далеч сме още от това да бъдем добър отбор, но ще работим. Ще бъдем отдадени. Няма да спрем пред нищо. Всеки един трябва да подчинява себе си на колектива, на семейството ЦСКА, на тези фенове, защото те го заслужават“, сподели Томаш.

„Не гледам назад, не се интересувам какво е било, за нас шампионатът започва сега, ще работим, ще бъдем отдадени. Това е процес, за това трябва време, проблемът е техен, или го правят по най-бързия начин или остават на пристанището. Мисля, че днес е 16 спетември, значи 17-18 дни работя, но с повече с играчи от втория отбор, 8 човека национали имаме, така че от кратко време работя. ЦСКА го заслужава, ЦСКА е институция“, допълни треньорът.

Александър Томаш показа през камерата на DIEMA SPORT, че феновете на тима стоят по-високо от отбора към настоящия момент.  „Публиката е тук, отборът е тук, трябва да ги застигнем, да ги надминем, ние да ги запалваме, да даваме факлата.“

подкрепя българския спорт