Треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич, говори пред медиите след успеха с 3:1 над Хебър в мач от 2-ия кръг на efbet Лига. 
 
"Това бе много важна победа за нас и за всички фенове на ЦСКА. Допуснахме гол най-вече заради липса на концентрация. Но всички видяхме, че имаше грешка в наш ущърб преди това.
 
Предстои ни още много работа. Не съм напълно доволен от показаното в играта. Добре е, че всички могат да вкарват, днес имахме трима различни голмайстори. Сигурен съм, че в следващите мачове ще бележат и други. 
 
Юга и Шакич са контузени, това е причината да не играят и днес.  
 
Правим добър отбор, но трябва да бъдем внимателни. Първенството е много трудно и във всеки двубой трябва да даваме максимума от възможностите си. Трябва да побеждаваме и това е всичко.
 
Тъжен съм за нашите фенове, липсват ни много. От това,  което съм гледал, мисля, че те са най-добрите в България.
 
Не знам дали играчите попиват моите идеи, този въпрос не е за мен, а за тях - попитайте ги. Засега аз съм доволен.
 
За следващия мач срещу Спартак Варна, мога да обещая, че ще положим максимални усилия да спечелим. Ще играем на малък стадион с много фенове, които миналата седмица в гостуването на Хебър показаха, че са  фантастични. Може би този мач във Варна ще бъде по- труден от срещата с Лудогорец.
 
Привличането на нови играчи не е в моя фокус в момента. Аз съм просто треньор, ръководството преговаря с играчи. Ако на вратата на Панчарево се появи нов футболист, ще го  прегърна и ще го поканя с удоволствие да тренира с нас", завърши с усмивка Стипич.