Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев бе специален гост в предаването „На Кафе“ по NOVA. Нападателят, който е популярен с необятните си истории, разказа много такива пред водещата Гала, в това число и как докато е бил играч на „червените“ крадци се отказали да оберат дома му, като разбрали, че става дума за Сакалиев и му оставили бележка със специално посвещение.

Само след броени дни, на 25 март, Сакалиев ще навърши 40 години. Ексфутболистът говори за най-любимите си подаръци, тези от дъщеря му, както и затова, че тази година възнамерява да спази традицията и да не отпразнува деня на раждането си.

 „Чувствам се 16 години, особено когато съм с дъщеря ми. Доколкото знам, 40 години не се празнуват. Не съм суеверен, но с оглед на това, че се отбелязват 40 дни на починал човек, няма да празнувам“, обясни Сакалиев.

Бившият нападател разкри, че винаги преди мач е визуализирал как ще се развие срещата и как ще вкара гол. Именно така си е представял и как ще отбележи гол със задна ножица и това му се случило при дебюта му за ЦСКА.

Сакалиев говори и за участието си в последния сезон на Big Brother: Most Wanted.

„При второто си влизане исках да наблюдавам хората. Запазих добри отношения. Последно с Гъмов се видяхме, с Джулката и това е“, обясни бившият футболист, който също така сподели, че не е злопаметен и дори да е понесъл обида от някого, винаги ще съумее да го поздрави, когато го види.

Сакалиев разказа и любопитни случки от живота си, като повдигна настроението със забавните си истории, в това число от времето, докато носеше екипа на „червените“.

Той разказа как крадци нахлули в дома му, докато бил на тренировка, но за негова радост, след като разбрали, че са нахълтали в дома на играча на ЦСКА, задигнали само един плейстейшън, а на леглото оставили специално посвещение с текст: „Само ЦСКА“.

Цялото гостуване на Сакалиев в „На Кафе“ по NOVA може да видите в прикаченото видео.