Отборът на Арда приема ЦСКА 1948 в отложен мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двата тима трябваше да изиграят срещата си от 18-ия кръг на първенството в неделя с ЦСКА 1948 домакин, но снеговалежът не позволи двубоят да се проведе в Бистрица, така че той бе преместен за 14-и декември. Вместо това, за да има мач между отборите, те ще премерят сили на "Арена Арда" днес от 12:30 часа.

Мачът е с начален час 12:30 и ще бъде излъчен на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата минута по минута.

Възпитаниците на Николай Панайотов са седми с 26 точки, но от 15 изиграни срещи, докато играчите на Александър Тунчев са с два пункта повече на петото място, с двубой повече от „червените“.

Столичани бяха на седем поредни мача без загуба в efbet Лига, но тази серия приключи в Благоевград, където отборът отстъпи на Пирин с 1:2. Арда от своя страна загуби от Черно море с 0:1 след трите поредни нулеви равенства с Лудогорец, ЦСКА и Левски, но в последния си двубой победи Берое с минималното 1:0.