Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, закономерно беше доволен от играта на неговите футболисти при победата с 4:1 като гост на Крумовград в среща от 17-ия кръг на efbet Лига.

„Във футбола са важни победите. Понякога играеш добро първо полувреме, понякога добро второ полувреме, важното е да побеждаваш. Понякога стартовите състави се справят, понякога – резервите, важното е да победиш“, заяви Ел Маестро след двубоя, след което поздрави играчите си:

Снимка: Startphoto.bg
100 снимки

„Изиграхме добър мач. Нормално, не сме отбор, срещу който се играе лесно. Повечето отбори смятат, че с петима защитници ще ни затруднят повече, но се справихме добре, вкарвайки 4 гола чрез 4 различни голмайстори“.

„Говорим за това от 10 години насам. ЦСКА трябва да печели всеки мач, да печели всяка титла. Тази мечта е на половин София, на половин България, но няма да е лесна, но ние се борим за нея и продължаваме напред“, категоричен е наставникът на ЦСКА в дългосрочните цели на отбора.

Снимки: Startphoto.bg
80 снимки

„Едно от най-хубавите неща във футбола е победата преди паузата за националните отбори, защото ти дава самочувствие. Сега ни чакат тежки мача – 3 за първенството и 1 за Купата, които трябва да спечелим, защото ще бъдат решаващи“, завърши Ел Маестро относно предстоящите мачове на „червените“.