Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, остана резерва при победата с 3:0 над Хебър Пазарджик, като се появи в игра към края на мача. Хаитянинът неизменно попадаше в стартовата единайсеторка в предишните 13 шампионатни двубоя. В тях вкара 7 гола и отново е водещ реализатор на тима, както бе и през миналата кампания. Тогава реализира 18 попадения в 32 срещи.

startphoto.bg
77 снимки

Назон бе пропуснал само мачовете от първите два кръга, които се играха през юли. Причината е, че по време на лятната пауза участва с националния отбор на Хаити в турнира „Голд Къп“. Това му попречи да проведе нормална подготовка и да бъде на линия за старта на първенството. В отсъствието на Назон в нападението на ЦСКА срещу Хебър вчера действаха Майкъл Естрада и Матиас Фаетон.

Старши треньорът Нестор Ел Маестро бе взел интересно решение за заместник на наказания Юга в средата на терена. Като опорен халф действаше 32-годишният австриец Емануел Шакич, а ляв бек бе французинът Тибо Вион. На терена след дълго отсъствие се появи младият гамбийски бранител Сейни Сенянг. В групата за пореден път място не намери арменецът Жираир Шагоян.

startphoto.bg
94 снимки