Бранителят на ЦСКА – Християн Петров, получи награда за играч на кръга за първи път. Защитникът бе награден за най-добър в 17-ия кръг на efbet Лига, в който отбеляза гол за победата с 4:1 над Крумовград.

Петров заяви, че му е рано за капитанската лента при „червените“, а единственото му желание е да прави все по-добри и по-добри мачове. Левичарят разкри, че е фен на Реал Мадрид и мечтае за този тим.

Според 21-годишния футболист е най-важно ЦСКА да побеждава, дори понякога да не играе на най-доброто си ниво. Петров обясни и синхрона си с Браян Кордоба в ариергарда на ЦСКА.

„Радвам се, че за първи път печеля този приз за играч на кръга. Мога да обещая само още по-добри игри“.

„Чувствам се готов да бъда лидер в ЦСКА. Още ми е рано за капитанска лента. Треньорите ще кажат кога ще стана капитан на отбора“.

„Според мен някой път е нормално да има спад в играта. Не всеки отбор държи едно ниво. Най-важно е да си печелим мачовете и да взимаме по три точки“.

start-photo.bg
11 снимки

„Започнахме трудно, но след това показахме своите качества. С отбора се подготвяме по най-добрия начин за Етър. Етър има добри стойности, но играем на „Армията“ и трябва да покажем най-доброто си лице. Искаме да завършим с победи“.

„За нас най-важното е да се представим добре, да зарадваме публика. С Лудогорец е последен мач преди реконструкцията. Най-важно е да се представим добре и да победим Лудогорец“.

„Не съм мислил по този въпрос. Не знам. Трябва да помисля, за да ми остане като спомен“, отговори Петров на въпрос какво мисли да си вземе за спомен от стария стадион "Българска армия".

„Момчетата се опитват да говорят английски. На Кордоба му беше трудно. В момента се разбираме много добре. Партньорството ни става все по-добро и по-добро“.

„Доста силно казано е, но моята мечта е Реал Мадрид, фен съм на този отбор. Поласкан съм, че медиите в Нидерландия ме сравняват с Върджил ван Дайк. Аз не мога да кажа такова нещо“.

„Нямам представа за интерес от Нидерландия. Това си говорех с моя агент. Концентриран съм върху ЦСКА. Гледам да съм фокусиран на 100%“.

„Не сме имали време да коментираме протеста и събитията преди България – Унгария. Нямам коментар. Не е хубаво да се случват такива работи“, завърши Петров.