Наставникът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро похвали играта на своя тим в защита при победата с 3:0 над Хебър Пазарджик. Според специалиста, именно тя е била в основата на изразителния успех на „червените” на стадион „Българска армия”.

„Може би мачът с Локомотив не беше толкова отдавна, но в сравнение с последните няколко мача, това бе едно от най добрите ни представяния напоследък. Не харесвам този негативизъм. Във Велико Търново не загубихме, а спечелихме мача. В някои мачове играем добре, но понякога нещата не се получават. Не мисля, че „реакция” е точната дума за днес”, коментира Ел Маестро.

„Имахме някои страхотни индивидуални представяния. Момчетата се борят всеки мач. Футболът е игра на моменти. Днес отбелязахме три хубави попадения и имахме още много положения. Всичко върви позитивно.

Мисля, че не само Шакич, но ключът днес бе дефанзивната ни работа. Бяхме много солидни, компактни. Изиграхме много стабилен мач. Не помня нито една ситуация, която да ни затрудни, с изключение на удара с 30-ата секунда. Нищо не се случи в нашето наказателно поле. От треньорска гледна точка това бе в основата на успеха, но феновете се радват на головете и работата в предни позиции”, допълни наставникът на ЦСКА.