ЦСКА няма лидер, а Фернандо Каранга не може да бъде такъв, заяви бившият вратар на тима Ивайло Петров-Пифа. Освен това той не вярва, че "червените" са способни да изиграят два поредни силни мача. 
 
"ЦСКА не може да направи два качествени поредни мача и не знам на какво се дължи това. Играем добре срещу Ботев Враца, а после нищо срещу Черно море във Варна. Миналата седмица се изигра силен двубой срещу Берое, а сега не показаха същата игра. Няма значение кой е съперникът, ние сме ЦСКА и няма място за отстъпление. Нещо има, което куца, но не знам какво е.
 
Липсва лидер в отбора! Каранга се опитва, но той не е лидер. Лидери са Малдини, Зидан, Меси и т.н. Няма такъв човек в ЦСКА. Един лидер не може да си позволи да остави отбора с човек по-малко в мача с Черно море. Това е тънкият момент. Малките неща са много важни. Няма изявен лидер в ЦСКА. На всички отбори им липсва спортен психолог. 20% е талант и 80% е психология! Това показват изследванията. Много хора отричат тези неща и не знам защо”, категоричен бе Пифа пред “Мач Телеграф”.