Наставникът на ЦСКА Александър Томаш даде пресконференция преди двубоя с Добруджа за Sesame Купа на България. 

"Коренно различен турнир. Трябва и ще подходим доста сериозно. Не трябва да има подценяване. Добруджа показва добри игри във второто ниво на шампионата. Ще направим един празник на града. Убеден съм, че доста наши фенове ще присъстват. Мисля, че наскоро обновиха тревното покритие и ще играем на добър терен", сподели той.

Относно кадровите проблеми и евентуална ротация на състава, наставникът беше категоричен: "Няма да правим големи промени, във всеки един мач ние трябва да доказваме себе си и че имаме добър отбор. Няма да прибегнем до много промени"

start-photo.bg
8 снимки

"Не сме ние хората, които определяме часа и деня. Ние се съобразяваме. По-добре щеше да е за публиката, ако мачът беше в почивен ден, но това са обстоятелствата", коментира Томаш.

На въпрос кой ще е капитан наставникът на "червените" отговори: "Днес имаме път, утре искам да видя как са футболистите, но аз за себе си съм наясно кой ще е капитан"

"Ние имаме мач с Добрич и аз гледам натам. Мачът с Левски е минало, неприятен резултат, но аз се интересувам от бъдещето", каза още той.

"Утре сутринта ще излезе групата на нашия сайт и ще видите с кои пътуваме. Нямам притеснения, трябва да покажем, че сме гъвкави и можем да излезем от всяка една ситуация", заяви Александър Томаш.

"Не разделяме мачовете, във всеки един мач трябва да излизаме и да даваме максимума от себе си, за да търсим победата. Обсотятелствата на терена зависят изцяло и от нас, готвим се. Ще работим мач за мач, ден за ден. Във всеки един мач ние подобряваме физическите си данни. Футболистите се влагат и дават всичко от себе си", завърши треньорът.

подкрепя българския спорт