ЦСКА приема Адмира Вакер на стадион „Българска Армия“ в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Джон Бийтън от Шотландия ще свири срещата между ЦСКА и австрийския Адмира Вакер. 

Срещата между ЦСКА и Адмира е от 20,00 часа на стадион "Българска армия". Всичко за двубоя може да проследите в Gong.bg. Мачът ще можете да гледате по DIEMA SPORT, както и на дигиталната платфора PLAY DIEMA XTRA BG.

В първия кръг ЦСКА изпита сериозни затруднения срещу ФК Рига. Двата отбора си размениха по една победа с 1:0 като домакин и се стигна до изпълнения на дузпи, след които българският отбор излезе краен победител и продължи напред в турнира.

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има много сериозни проблеми с контузени и наказани футболисти преди първата среща срещу Адмира Вакер. Николай Бодуров, Кристиян Малинов и Тиаго Родригес пропускат двубоя заради наказания, а Станислав Манолев, Енрике Рафаел и Стойчо Атанасов продължават да лекуват контузии.

Все пак новото попълнение на „червените“ в атака Мауридес Роке Жуниор ще може да дебютира за отбора и в Лига Европа. Той попадна в групата на Ел Маестро за домакинството на австрийския тим.

Адмира Вакер съобщи, че защитникът Фабио Щраус няма да може да вземе участие срещу ЦСКА в Лига Европа.

Новината е поредната неприятна за австрийците, след като Щраус е основен избор за треньора Ернст Баумайстер в центъра на отбраната. Бранителят е скъсал връзки и дълго време ще се лекува, докато проблемите в защитата на Адмира не спират дотук.

Паскал Петлах, Бярне Толке и Йонатан Шерцер също са аут за срещата с ЦСКА заради различни травми.

Срещата между ЦСКА и Адмира е от 20,00 часа на стадион "Българска армия". Всичко за двубоя може да проследите в Gong.bg. Мачът ще можете да гледате по DIEMA SPORT, както и на дигиталната платфора PLAY DIEMA XTRA BG.

Ел Маестро обяви група от 17 играчи за Адмира Вакер

Адмира окапа в защита за ЦСКА

Ел Маестро: Искам добър резултат срещу Адмира, друго не ме интересува

 

 

Подкрепи ЦСКА във Виена! Виж на galera.bg как да отидеш до австрийската столица и да бъдеш близо до своите любимци!