Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде своето мнение след загубата на "червените" с 0:2 във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Моето мнение е - много слаб мач за нашия отбор. С всяка изминала минута губихме инициативата. Имахме желание да победим, имаше прекрасна атмосфера, извиняваме се на феновете за мача, който изиграхме. Тежка загуба, но има още един мач и ще направим всичко възможно, ако можем да продължим. Задачата е трудна. Загубихме с 2 гола, но ще дадем максимума от себе си там", започна Филипов.

"Феновете е нормално да бъдат недоволни след тази подкрепа, която оказаха на отбора през целия мач. С оглед играта, която показахме, имат право. Според мен съдията не повлия на крайния резултат. Ние бяхме надиграни от Сепси. Не съм бил свидетел на случката, която е станала с Иван Турицов. Ще разбера какво е станало, ако наистина той си е позволил да псува феновете, ще бъде наказан", каза още Филип Филипов.

"Аз заставам зад целия отбор. Затова сме ръководство. Когато се загуби един мач, всички са виновни. Нека мислим сега за втория мач, тези въпроси дали ще бъде сменен Саша Илич, или не, не моментът да се задават сега", завърши Филипов.