Треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу бе доволен от успеха на своя отбор срещу ЦСКА с 2:0 в мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, но похвали и съперника, като настоя тимът му да остане концентриран и в реванша.

"Мачът беше доста труден срещу силен съперник. Беше създадена фантастична атмосфера. Доволен съм от резултата. Той ни дава възможност да се надяваме и на добър изход в реванша. Защитата ни беше организирана добре, това е четвърти пореден мач за нас без допуснат гол. Бяхме изправени пред опасни ситуации. Създадохме четири-пет ситуации още преди почивката. След първия ни гол имахме възможност да контролираме играта и да внимаваме за положения за реализиране на второ попадение. Резервите се включиха доста добре, доволен съм и от играта на фланговите ни играчи", сподели той.

"Няма еднакви мачове. Те са способни да обърнат развоя от сблъсъка. Ние имаме два гола преднина сега, но трябва да внимаваме изключително много и на реванша. Играем със силен отбор. Разполагаме с добър състав, но не трябва да забравяме и здравословните проблеми, които имаме. Програмата ни ще бъде тежка до следващия ни мач срещу ЦСКА", добави специалистът.