Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров използва официалния сайт на клуба, за да отрече появилите се наскоро спекулации за проблеми между него и ръководството на „червените”.

Информациите се появиха след нулевото реми между отбора на Гриша Ганчев и шампиона Лудогорец в 33-ия кръг на Първа лига. 32-годишният Бодуров не попадна в състава за мача, а впоследствие се породиха слухове, че причината за това решение е отказ на българския национал да поднови своя договор.

В тази връзка роденият в Благоевград футболист използва официалната уебстраница на ЦСКА като трибуна, от която да опровергае подобни твърдения.

Ето какво гласи пълното му обръщение, което публикуваме без редакторска намеса:

“Искам да уверя всички фенове на армейците, че писанията за мен из разни сайтове и сайтчета са големи лъжи. Направо недоумявам как така някой с лека ръка си измисля подобни небивалици. Осъзнавам, че се прави умишлено и с цел, но поне една вярна дума да имаше... Първо, не играх в мача с Лудогорец заради неприятна травма. Ръководството и лекарският щаб направиха всичко необходимо да съм на линия. То не бяха процедури, инжекции.... На мен пък направо ми се плачеше от яд, че ще пропусна срещата, но понякога просто нещата не зависят от теб самия, въпреки голямото ти желание. За самата среща помолих треньорите да съм на пейката, за да мога да съм близо до отбора и да окуражавам момчетата. В момента тренирам с тима на облекчен режим и щабът преценява до каква степен да ме натоварва. Надявам се тези болки скоро да отшумят и да взема участие в някой от предстоящите мачове. Пълна глупост е също така, че имам разногласия с ръководството и са ме “забили" на пейката заради неподписан договор. Моят договор с клуба е за още една година, до юни 2020-та, така че аз съм концентриран и спокоен за моето бъдеще. Нито мисля да бягам, нито разглеждам оферти за трансфери... Докато има теоретичен шанс няма да се откажем да се борим за титлата. Това е истината, другото са съчинения по картинки от интриганти и “доброжелатели" на ЦСКА”.