Ръководството на Етър благодари на феновете на ЦСКА за това, че не са нанесли щети на стадион "Ивайло" и са създали невероятна футболна атмосфера заедно с домакинските привърженици по време на мача от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят завърши при резултат 2:2. Ето какво написаха "виолетовите" на официалния си сайт:

Автогол спря победната серия на ЦСКА

"Ръководството на Етър Велико Търново изказва своята благодарност на всички ангажирани с мача на виолетовите срещу ЦСКА хора и институции - Община Велико Търново и кмета г-н Даниел Панов, ОП „Спортни имоти и прояви", Спортен диспансер, Спешна помощ, всички подразделения на ОД на МВР и РУ на МВР, "Делта гард", РД ПБЗН - Велико Търново.

Благодарим специално на феновете на Етър за великолепната атмосфера, хореография и организация по време на целия мач, както и на цялата публика и футболна общественост! Всички заедно показахме, че когато сме единни и имаме обща кауза - нещата се случват.

Вярваме, че и занапред Велико Търново ще доказва, че е в състояние да организира на изключително високо ниво най-отговорни футболни и спортни прояви.

Благодарим и на феновете на ЦСКА за това, че приеха призива ни и не нанесоха щети по стадион "Ивайло" и допринесоха за цялата футболна атмосфера.

Управителен съвет на
Етър Велико Търново"