Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се нареди до други три легенди на „червените“, които имат собствен кът в Музея на спортната слава на ЦСКА. Днес официално бе открита витрината на Стойчо Младенов, в която ще се съхраняват ценни награди и лични вещи на специалиста. Флагман на колекцията за момента са обувките, с които Младенов реализира головете си срещу Ливърпул, които му донесоха и прякора Екзекуторът.

Другите три видни личности, които имат свое място в музея са Иван Колев, Димитър Пенев и Христо Стоичков. Димитър Пенев присъства на церемонията и пожела на Стойчо Младенов в края на месец май колекцията да се увеличи и с купата за шампионската титла.

източник: LAP.bg

"Стойчо Младенов не е просто едно от имената, той е по-особено име и като състезател, и като треньор. Като състезател остави изключителен пример за младото поколение спортисти. Както и като човек, който превърна футболните умения в треньорски качества. Вече много години спасява ЦСКА и го води към славни победи, дай боже към шампионска титла", заяви Александър Томов на откриването. 

източник: LAP.bg

"Благодаря за признанието и добрите думи, които се казаха за мен. Това е задължение от тук нататък да подобряваме имиджа на ЦСКА и да го върнем там, където винаги е бил. Това е било винаги цел, която е залегнала още от основаването на клуба и до ден днешен продължава. Въпреки проблемите и всичко, което ни съпътства в момента. Надявам се да успеем да върнем ЦСКА там, където трябва да бъде", допълни Стойчо Младенов.

източник: LAP.bg